BİNGÖL / MERKEZ - Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında 23 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da MEB tarafından yapılan "Safahat Konulu Çevrim İçi Bilgi Yarışması" na katılan öğrencimiz Azra ÇOŞKUN Merkez ilçede 1., Bingöl ilinde 3., Türkiye genelinde 526. olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Eyl

9.Sınıf öğrencilerimize Alan tanıtımları yapıldı.Tanıtım yapan öğretmenlerimizi Rehber Öğretmenlerimiz Saim ELHANSU ve İlknur HUKA. Bilişim Bölümü alan şefi M.Selim ÇETİN,Çocuk Gleişimi Bölümü öğretmeni Selma ÖZDAĞLAR,Moda ve Tasarım Bölümü Makbuse KAVLAK,Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Bölümü Murat ÇAKIR, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Bölümü Derya KOÇAKELÇİ kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

ERASMUS Projemiz öncesinde İl Milli Egitim Müdürümüz Sayın Halil YÜCEL i ziyaret ederek projemiz boyunca Almanyada  yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdik.

Bingölde mesleki eğitim, Avrupada mesleki staj adlı Projemiz kapsamında Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümünden 10 öğrencimiz 2 refakatçi öğretmen ile birlikte Almanya nın Dorsten şehrinde 21 gün boyunca mesleki ştaj çalışmalarını yapacaklardır.

Staj kapsamında öğrencilerimiz dünya mutfaklarına ait sos yapımını gerçekleştireceklerdir.

Haz

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında Mesleki Eğitime Bağlı Okullar ile Temel Eğitime bağlı okullar eşleştirilmiş ve bu kapsamda okulumuz da BİST Kaleönü İlkokulu, Vali Kurtuluş Şişmantürk İlkokulu, Kazım Karabekir İlkokulu, Gazi İlkokulu ve Saray Anaokulu ile eşleştirilmişti. Proje kapsamında okulumuzda bulunan Bölümler ilgili okullarla eşleştirildi ve yapılacak çalışmalar projelendirildi. Birçok okul yerinde ziyaret edilerek proje uygulamaları yapıldı. Saray Anaokulu Öğrencileri de okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Atölyesindeki uygulamalarda misafir edildi. Alanlarında ustalaşmış öğrencilerimiz ile minik öğrenciler ortak uygulamalar yaptılar.

May

Bingöl Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İktisat Bölümü Araştırma Görevlisi Serkan AYHAN tarafından okulumuz 12. Sınıf Öğrencilerine yönelik Bingöl Üniversitesi tanıtımı yapıldı. Programa Okulmuz Müdürü Nusrettin UÇAR, Müdür Yardımcısı Selahattin ÇİNTAY ve Rehber Öğretmenler Saim ELHANSU ve Nurşit YILMAZ da katıldı.

May

Okulumuzda Bahar Etkinlikleri kapsamında Sınıflar arası bilgi yarışmalaraı, voleybol turnuvası ve Masa tenisi turnuvası  yapıldı.

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü'lüğünün koordinesinde Egitim Halkla ele ele Proje kapsamında okulumuzda yürütülen KARŞIYAKA MESLEK HALKA DESTEK Projesi kapsamında Okulumuz Güzellik Hizmetleri ve Moda ve Tasarım Bölümü Öğretmen ve Öğrencileri Alibir Köyünde aile ziyareti etti.

Nis

Okulumuz Girişimcilik Kulubü öğrencileri Sahra ÇEÇEN, Rukiye BAYKARA ve Pelin DUMAN Girişimcilik Kulübü sorumlu öğretmeni Selma BARAÇ Moda dil kursuna giderek Girişimciliğin önem ile  ilgili ropörtaj yaptılar.

Nis

6 Nisan Dünya Masa Tenisi Günü etkinlikleri dolayısıyla ilimizde düzenlenen Masa Tenisi  Turnuvasında okulumuz öğrencisi Berivan HAMARAT Bingöl Şampiyonu oldu.

Nis

Bingöl Devlet Hastanesinde Beceri Eğitimi kapsamında staj yapan Okulumuz Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Bölümü öğrencilerinden Zeynep GÜLMEZ, Berfin ARGIŞ, Kader BASKAN, Elif KATRAĞ, Şilan BAKİ, Sahra KAYA, Rozerin BAŞBAYDAR, Senem BOLLUK, Elif DEMİRPENÇE , Meryem KOLAŞ, Bahar GÜZEL'e staj çalışmalarındaki olumlu danranışları ve başarılı çalışmaları sebebiyle Hastane Yönetimi tarafından teşekkür Belgesi verildi.

Mrt

Okulumuz 11/A Çocuk Gelişimi Sınıfı öğrencilerinin, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Öğretmeni Ayşegül ZENGİN rehberliğinde  hazırladığı "Otizmin Farkındayız" etkinliğine  idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.